lördag 27 mars 2010

Helg igen.

Veckorna går så fort. Helt otroligt! Om lite drygt en vecka blir vår lillFlis ett halvår. Tänk det!
Det händer massor hela tiden. Igår la jag henne på mage på golvet med en spegel framför med tanken att hon skulle försöka åla sig ditåt. (Tog av strumporna på henne innan för att hon skulle få bättre grepp). Men vår tjej hon ålar varken framåt eller bakåt. Nej, hon rör sig i cirklar. Hon passade även på att vända sig från mage till rygg för första gången när hon ändå låg där. Rygg-mage har hon redan klarat av. I går kväll satt vi i vår säng jag och Flisan. Hon framför mig för att sitt-träna. Jag hade satt i gång en CD med en massa barnlåtar och så sjöng vi med. Hon satt där så snällt och duktigt. (Inte själv men iallafall.) Jag var på Biblioteket för några dagar sen och lånade lite böcker åt henne så när vi satt där så läste jag en av sagorna för henne. Hon tittade på bilderna och klappade lite på boken, så mysigt!

Idag har vi varit i väg och införskaffat en ny bilstol till henne eftersom de hade bra priser i helgen på Babyproffsen. Blev inte den vi tänkt utan en Britax i stället. Blir nog finemang!
Har även pratat med syster på förmiddagen (eftermiddagen för henne) via videoskype. Hon kunde se oss och vi henne! Underbart! Framförallt kunde Flisan se henne och hon se Flisan. Älskade syster/moster!

De verkar ha det bra iallafall även om de inte trivs i Vietnam utan funderar på att ta sig vidare. Solen hade de visst inte sett på tre veckor, haha!!

I kväll kommer mamma och pappa hit på mat. Blir nog bra. Har förberett en del. Nya maträtter. Fick inte riktigt tag på det vi ville i affären när vi handlade men det kanske blir bra ändå.

I morgon väntar STORrensningen av källarförrådet. Ujujuj...

Trevlig helg på er!

Britax Hi-Way, färg Harry.

1 kommentar:

  1. Jag fick också Britax rekommenderat till mig av en bekant så det blir nog en likadan stol till Axel. Om vi får tummen ur att åka iväg förstås..

    SvaraRadera