torsdag 6 maj 2010

Nellie vill ha ett nytt hem.


Jag och Fredrik har diskuterat det här en del och känner att vi skulle vilja ge Nellie ett nytt hem. Ett hem där hon har möjlighet att få vara utekatt, ett hem där hon får mer utrymme för bus.

Idag kan vi tyvärr inte ge henne det och kommer nog inte kunna det när vi flyttar till en ny lägenhet. Tanken är ju hus så småningom men det kommer dröja några år till.

Vår Nellie är världens mysigaste katt. Det finns ingen snällare. Hon är född i dec 06, öronmärkt och steriliserad. Till största del bondkatt men då förra ägaren inte visste vem som var pappa så vet man inte helt säkert. Vi har haft henne sen hon var ca 16 veckor gammal och hon har alltid varit totalt helmysig. Rumsren från första stund. Van vid barn och andra katter. Har även träffat hundar. Är van att åka bil och bo borta. Kan gå i koppel. Snäll att bada och klippa klorna på. Älskar att vara med och mysa i soffan. Kommer gärna och hälsar på folk som kommer på besök.

Som sagt en helmysig katt.

Kan Du ge henne ett nytt hem så hör av dig! Priset är inte det viktigaste utan att hon får ett bra hem. Självklart följer alla hennes saker med så som:
- åkbur & koppel/sele.
- mat- & vattenskålar.
- mat som finns kvar.
- leksaker.
- klosax & borste.
- klätterträd.
- korg.

Är du intresserad så lämna en kommentar här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar