måndag 3 maj 2010

Det här med att flytta.

Vi letar ju större nu. Större lägenhet eller radhus. Hyresrätt. 3 eller 4 rok. Men det verkar svårt att få någon lägenhet i den storleken just nu om man inte kan tänka sig Brickebacken, Varberga, Vivalla eller Baronbackarna. Och jag vet inte? Kan man tänka sig Brickebacken? Är det bra? Tillräckligt tryggt? Erfarenheter??

Enligt Fredrik beror det på vilken gata man hamnar på det hur det är och så är det väl men vad tror ni?

3 kommentarer:

  1. Vi har bott i Brickebacken. Först i studentboende, sedan i en fyra på Enrisvägen 30 och sen en trea på Björkrisvägen 1 med uteplats.

    Vi var inte så förtjusta i Enrisvägen men på Björkrisvägen bodde vi på en bra gård och hade baksida mot skogen (slapp en hel del insyn från grannar). Vi tyckte det var helt okej och lägenheterna är ju stora och bra planerade. Sen försökte vi hålla oss borta från centrum eftersom händer det något så är det där.

    Vi har vänner som bor kvar på Björkrisvägen och har små barn och de är mycket nöjda med den förskolan de går på.

    Hoppas detta hjälper lite, det är bara att fråga om du vill veta mer! :-)

    SvaraRadera
  2. Intressant. :)
    Fredrik har bott på Granris och Björkris och menar att Björk är mycket mycket bättre. Svärfar bor fortfarande där. Fredriks kusin har bott på Enris och menar att ska man bo i Brickeb så är det där man ska bo. :-)

    Intressant med så delade åsikter ang Enris.

    SvaraRadera
  3. Vi har sagt upp våran lägenhet så den kommer komma ut på öbo sidan idag eller imorgon en 3:a på 86 kvm i ladugårdsängen. Mycket fin skick och bra planlösning.

    SvaraRadera